Meghívó!

Meghívó!

Foglalkoztatási együttműködések kialakítása Csongrád Megye északi területén.

 

Örömmel tájékoztatjuk Önt, hogy Csongrád Város Önkormányzata a TOP-5.1.2-15-CS1-2016-00003 „Foglalkoztatási együttműködések kialakítása Csongrád Megye északi területén” című projektje keretében

A FOGLALKOZTATÁSI PAKTUM, MINT INNOVATÍV ESZKÖZ LEHETŐSÉGEI
A CSONGRÁDI ÉS SZENTESI JÁRÁSOK MUNKAERŐPIACÁN

címmel tájékoztató rendezvényt és műhelymunkát szervez, amelyre ezúton tisztelettel meghívom.

Helyszín: Polgármesteri Hivatal Galéria Nagytermében
(6640 Csongrád, Kossuth tér 7.)

Időpont: 2018.03.22. (csütörtök) 12:15

A konferencia célja:
Csongrád és Szentes járások, valamint Mindszent városa a következő négy évben jelentős, mintegy 474 millió forintos támogatásban részesül foglalkoztatási együttműködési projektjének (paktum) végrehajtására. Ha a programot megfelelő tartalommal meg tudjuk tölteni, akkor a paktum valóban egy innovatív eszköz lehet, amely térségünk gazdaságának fejlesztéséhez, foglalkoztatási helyzetének javításához járulhat hozzá. Ugyanakkor sikeres paktum projektet csak összefogással, a térségi szereplők közös erőfeszítésével és egymás gondolatainak, ötleteinek becsatornázásával lehet végrehajtani. Ezért rendezvényünkre minden érintett szervezet és vállalkozás képviselőit szeretettel várjuk: vállalkozások, munkaadók, közszféra szervezetek, járási önkormányzatok, érdekképviseleti szervezetek, egyházak, civil szervezetek, kamarák, önkormányzati, járási és megyei intézmények.

Részvételi lehetőség a Paktumban:
A közös munka nem ér véget a rendezvény zárásakor! A meghívottak számára egyúttal arra is lehetőséget biztosítunk, hogy jelentkezzen a Paktum szervezetében való részvételre. Az erre irányuló szándéknyilatkozatot a részt vevő szervezetek képviselőinek a rendezvényt követően küldjük meg elérhetőségeikre.

Jelentkezés:
A rendezvényen történő részvételhez kérjük, az alábbi regisztrációs felületen küldje el jelentkezését (a rendezvényen való részvétel díjmentes):

https://goo.gl/forms/OFusEybmzsz7NBZ92

Amennyiben a rendezvénnyel kapcsolatban bármilyen kérdésük merülne fel, munkatársainktól az alábbi elérhetőségeken kérhetnek tájékoztatást:

E-mail:

Hajdúné Czibula Ibolya Paktum Iroda vezető
hajdune.ibolya@csongrad.hu

Vincze Boglárka Paktum Iroda asszisztens
vincze.boglarka@csongrad.hu

Szeretettel várjuk rendezvényünkön!

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!