Roba-Tisza Kft.

Roba-Tisza Kft.

A Roba Tisza Kft. 2004 novemberében alakult, a Warten-Tisza (korábban Tisza Bútor Zrt), felszámolásából, nem jogutódként, a felszámolótól megvásárolva a céget. A cég 100 % német  tulajdon.

Csongráddal, és a munkatársakkal sokkal régebbi a kapcsolat, hiszen 1987 óta folyamatosan szállított jelentős nagyságrendben a csongrádi gyár termékeket a jelenlegi tulajdonos Roba GmbH számára.

A termelés exportra (szinte teljes Ny- EU.) megy, a belföldi lakossági forgalom csak a gyári boltra korlátozódik. A fő profil a vevő által összeszerelendő gyerekbútor gyártása és forgalmazása.

A fejlesztés és beruházás folyamatos. Az eltelt években a teljes géppark kicserélésre került, az épületek felújítása folyamatos. Épült 6.000 m2 új raktárcsarnok. A létszám közelíti a 200 főt.

Minden önerőből (a képződő nyereségből és tagi kölcsönből) került és kerül finanszírozásra. Külső hitel nincs, pályázni eddig nem pályázott a cégünk.

Eddig több millió EUR került elköltésre, és még sok millió fog, hiszen több mint 30 év tapasztalat után a tulajdonosok jó befektetésnek tartják a csongrádi céget.

ROBA-TISZA Kft., Cím: 6640 Csongrád, Bútorgyár utca 1.

Kapcsolódó bejegyzések

Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!