Partnereink

 • Vestfrost ZRT.

  Vestfrost ZRT.0

  A VESTFROST ZRT kereskedelmi és vendéglátó-ipari hűtők és mélyhűtők, azok kiegészítői, egészségügyi hűtők gyártásával és értékesítésével foglalkozik.Több évtizedes gyártási tradíciójára épülő, de a legmodernebb gyártóberendezésekkel kiegészülő technológia alkalmazásával a gyár termékei 100 %-ban környezetbarát alapanyagokból készülnek.

  OLVASD TOVÁBB
 • Szentesi Sport- és Üdülőközpont Nonprofit kft.

  Szentesi Sport- és Üdülőközpont Nonprofit kft.0

  Az üdülőközpont kiváló adottságainak köszönhetően számos sportrendezvénynek és fesztiválnak szolgál helyszínként, így egész évben színvonalas kikapcsolódást és változatos programokat biztosít a különféle korosztályok számára.

  OLVASD TOVÁBB
 • Roba-Tisza Kft.

  Roba-Tisza Kft.1

  A Roba Tisza Kft. 2004 novemberében alakult, a Warten-Tisza (korábban Tisza Bútor Zrt), felszámolásából, nem jogutódként, a felszámolótól megvásárolva a céget. A cég 100 % német  tulajdon.

  OLVASD TOVÁBB
 • Larodo Légtechnikai Kft.

  Larodo Légtechnikai Kft.0

  A Larodo Kft. egy dinamikusan fejlődő cégcsoport, melynek történeti gyökerei a 90-es évek elejére nyúlnak vissza. Jelenleg két telephelyen folytatjuk gyártó tevékenységünket, 50 fős létszámmal és több mint 6000 m2 gyártóterületen.

  OLVASD TOVÁBB
 • Kókai Kft.

  Kókai Kft.0

  Az 1994-ben alapított Kókai és Társa Bt. – 2011. október 01. napjától Kókai Kft. – történetének első időszakában a lakossági szolgáltatások kielégítésére specializálódott.

  OLVASD TOVÁBB
 • Délalföldi Kertészek Szövetkezete

  Délalföldi Kertészek Szövetkezete0

  A Délalföldi Kertészek Szövetkezete 2002-es megalakulása óta törekszik arra, hogy összefogja a Szentes és környékbeli termelőket, családi gazdaságokat, társvállalkozókat, és hatékonyan integrálja közel 500 szövetkezeti tagjának termelő tevékenységét.

  OLVASD TOVÁBB